Merged Space

The original study room was small so decision was made to remove half of the wall to open up the space further. Matched with contrasting black frames, the end result is a more visually appealing study room
The original study room was small so decision was made to remove half of the wall to open up the space further. Matched with contrasting black frames, the end result is a more visually spacious study room
TN Study - 007
Sliding door to minimise wastage of space when opening or closing

 

 

 

 

 

 

 

The dividing wall between the bedroom and study room was also removed and replaced by a functional floor to ceiling wardrobe and display shelves to optimise the what is otherwise a limited area
The dividing wall between the bedroom and study room was also removed and replaced by a functional floor to ceiling wardrobe and display shelves to optimise the limited space here
Even though the original configuration of study room and bedroom was retained, with some clever planning the end result is a more spacious feel while aesthetically pleasing to the eye
Even though the original configuration of the study room and bedroom was retained, with some clever planning the end result is a more spacious feel while aesthetically pleasing to the eye
A hole was incorporated into the wardrobe design to inject some fun element for the 2 boys in the household
A hole was incorporated into the wardrobe design to inject some fun element for the 2 boys in the household
A raised platform from the study room into the bedroom adds a special touch to the whole sleeping area
A raised platform from the study room into the bedroom adds a special touch to the whole sleeping area
Aesthetic and functional planning coming together to create a continuous flow between the kids bedroom and their study area
Aesthetic and functional planning coming together to create a continuous flow between the kids bedroom and their study area

TN Study - 008